Понеділок, 21.05.2012, 13:06
Борислав Сіті
Погода в Бориславі
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Admin 
Міський форум » Адміністративна частина форуму » Сайт » Повноцінний чат (Важливість чату)
Повноцінний чат
ElkyДата: Вівторок, 02.09.2008, 13:33 | Повідомлення # 1
Фанат
Група: Журналісти
Нагороди: 0
Авторитет: 100
Статус: нема...
Я вважаю, що потрібно створити повноцінний чат, з приватними кімнатами, розділами і т.д.

Той хто нас не вбив, той зробив нас сильнішими!!!

AdminДата: Понеділок, 22.09.2008, 23:34 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 1
Не думаю що це буде доречно... Дуже мало народу сайт відвідує, можна буде хіба що поговорити із собою... sad

ТИ ЄСЛІ ШО ЗАХАДІ ;)

VarenuKДата: Вівторок, 23.09.2008, 00:56 | Повідомлення # 3
Писар
Авторитет: 2
Народу достатньо просто треба щоб ми якось всі разом сиділи на сайті, тим більше якщо цілий день сидиш в неті, можна весь час висіти на сайті, або наприклад набивати вечером здибанки у місцевому чаті cool

Революціонери не здаються!!

Joey_NordДата: Вівторок, 23.09.2008, 05:23 | Повідомлення # 4
Зелений
Група: Користувачі
Авторитет: 0
Ні, я погоджуюсь із Адміном - в чаті дійсно поки що потреби немає, бо народ пореєструвались і забули!!! Треба спочатку сам САЙТ розкрутити, а тоді вже можна й про чат подумати:)

Auntie Joey:)

ElkyДата: Середа, 24.09.2008, 14:40 | Повідомлення # 5
Фанат
Сайт розкручувати... - це не тільки проблема і завдання адміна, а всіх вас... чомусь пропозицій взагалі нема, не то що їх мало ((( ...
І цікаво як ви збираєтесь цей сайт розкручувати, якщо все що можна вже розкрутили як могли - ФОРУМ... і то він вже принепав((( ... треба змінювати "кадри"

ФройлєнДата: Вівторок, 14.10.2008, 22:25 | Повідомлення # 6
Постійний відвідувач
Авторитет: 1
Замкнене коло! В чаті нема потреби, бо людей мало, та й мало людей, бо нема чату. На жаль, щоб стало більше відвідувачів, не лише бориславців, бо їх мало, треба зменшити наголос на місцевій спеціалізації. Крім того, у вас явно зменшився ентузіазм
Quote (Elky)
треба змінювати "кадри"
sad ...хоч, напевно, це можна зрозуміти......

Реєстрація на сайті

-=Marky=-Дата: Середа, 15.10.2008, 19:13 | Повідомлення # 7
Бабайко
Авторитет: 3
Quote (Elky)
треба змінювати "кадри"

не знаю все вам не подобається....
тоді давайте може я піду?...
Всі тут такі розумні що то взагалі...
я вже раз пішов з одного сайту бо там були одні претензії.
Я тут не отримую ні якої користі.... я і Адмін тут чисто по власній волі,чи може ви бачите хоч якусь рекламу???
кароче якщо зараз хтось каже щоб я переставав бути модератором- то я йду.
За Адміна нічого не кажу.
але то треба бачити то що ми тут робим(в більшості Адмін)......

ElkyДата: Четвер, 16.10.2008, 12:51 | Повідомлення # 8
Фанат
-=Marky=-, до тебе особисто претенцій немає, але якщо взяти до уваги Вас всіх як модерів, то це якось дико виглядає, я маю на увазі в тому плані, що на форумі можна знайти такі повідомлення які і відношення до певних тем не мають, але все одно там ше висять... їх треба час від часу ліквідовувати...
+ є ше теми в яких вже давно ніхто не спілкується... то треба такі теми прикривати і починати якісь нові проекти (теим)...
Я маю наувазі що "сміття" на форумі достатньо, але вам, таке враження, лінь його викидувати...

ФройлєнДата: Четвер, 16.10.2008, 14:44 | Повідомлення # 9
Постійний відвідувач
Народ, ви шо!!!!! Ви мене вообше неправильно зрозуміли.... Я тільки хотіла поспівчувати, що ви стараєтесь, а відвідувачів більше не стає. Така неувязочка виникла, бо я прийняля Elky за модератора... smile Сміття, то фігня, я би взагалі нічого не викидувала, хай би було все! Так цікавіше! Мене більше турбує, що коли хтось зявляється новий, його ігнорують і мало з ним спілкуються...

Реєстрація на сайті

-=Marky=-Дата: Четвер, 16.10.2008, 19:01 | Повідомлення # 10
Бабайко
ну я прсто не є таким зЛоБнИм)
якщо тобі вже на крайняк так не подобається якийсь пост, то там внизу є нопочка "Report"....
Так,я лишаю деякі пости які не зовсім стосуються теми....але то є хоча б якийсь пост...і в більшості випадків він породжує щось нове...

Я дуже багато чого стираю, а останнім часом навіть почав видавати попередження...а передвчора навіть дав бан на 1 день)

Joey_NordДата: Субота, 18.10.2008, 08:22 | Повідомлення # 11
Зелений
Авторитет: 0
-=Marky=-, ніхто не каже, щоби ти ішов геть, по-моєму, ти чудово справляєшся, і сайт суперовий, і мені особисто подобається ВСЕ. Не злися на людей, ще раз повторюю, НІХТО не каже тобі йти. А як на мене, то по-моєму, тут мало людей, бо не всі в Бориславі інтернет мають, а коли ходять в Укртелеком, то хіба що музику або реферати скачувати (по собі знаю, сама так робила, і всі мої друзі теж). Крім того, майже ніхто про цей сайт не знає. Я взагалі була в шоці, коли перший раз сюди зайшла - СУПЕР! Так що давайте чекати поки тут буде більше народу, і принаймні щось трохи робити, щоби тут стало більше народу. А поки нема людей - ЧАТУ НЕ ТРЕБА.

Auntie Joey:)

ФройлєнДата: Середа, 29.10.2008, 19:26 | Повідомлення # 12
Постійний відвідувач
Quote (Joey_Nord)
ЧАТУ НЕ ТРЕБА.

Ні, чат треба!!!!!!

Реєстрація на сайті

-=Marky=-Дата: Субота, 01.11.2008, 19:02 | Повідомлення # 13
Бабайко
Ха! я придумав!
нам треба зробити свою ІРКУ (ІРЦ-чат)
правда для таких діл потрібен доброволець який в тому щось розуміється...бо я вмію хіба заходити і виходити.....

VarenuKДата: Неділя, 09.11.2008, 14:14 | Повідомлення # 14
Писар
Авторитет: 2
IRC - досить класна штука але на наш сайт потрібно чат з www інтерфейсом тому, що більшість не розбереться з "іркою", можу запропонувати кілька варіантів де взяти нормальні чати...

Революціонери не здаються!!

-=Marky=-Дата: Неділя, 09.11.2008, 17:21 | Повідомлення # 15
Бабайко
ну то явно не до мене...

Міський форум » Адміністративна частина форуму » Сайт » Повноцінний чат (Важливість чату)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Copyright Борислав Сіті © 2008-2012
Створити сайт безкоштовно