• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Нежная  
Міський форум » Розваги » Флуд та флейм » Курсы
Курсы
DregДата: Понеділок, 16.08.2021, 08:07 | Повідомлення # 1
Постійний відвідувач
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Хочу пройти курсы IT и при этом по хорошей цене. Поэтому хотелось узнать, куда обратится?

CrenДата: Понеділок, 16.08.2021, 15:47 | Повідомлення # 2
Активний учасник
Сам думаю о том, чтобы пройти курсы у одних ребят. Обратил внимание на программирование и моделирование. А чтобы было дешевле, воспользуюсь промокодом https://mspromocode.com/ на 7 процентов. Тем самым и знания отличные получу и сэкономлю.

DregДата: Середа, 18.08.2021, 11:07 | Повідомлення # 3
Постійний відвідувач
Отлично, надо будет к ним обратится за подобными курсами. Возможно еще есть варианты, в отношении курсов?

nadia-aidanДата: Середа, 18.08.2021, 13:27 | Повідомлення # 4
Учасник
З власного досвіду рекомендую курс https://robotdreams.cc/course/product-analysis-course по продуктовій аналітиці, ключовим метрикам. На даному курсі ви зможете навчитися розуміти свого користувача та відстежувати його дії. Після курсу ви зможете працювати з метриками на різних етапах взаємодії користувача з продуктом, проводити якісні та кількісні дослідження для покращення продукту, інтерпретувати результати досліджень і перетворювати великі дані на ефективні рішення для бізнесу.

reedtetДата: Четвер, 19.08.2021, 22:29 | Повідомлення # 5
Зелений
Я изучал программирование по книге "Язык программирования C++. Лекции и упражнения" автор Стивен Прата  https://rozetka.com.ua/40108032/p40108032/  все написано простым и доступным языком - рекомендую  
Додатки: 3858281.jpg (18.9 Kb)

ДианаДата: Субота, 21.08.2021, 17:55 | Повідомлення # 6
Зелений
Ищите такие курсы, наверное даже можно пройти онлайн обучение

kirrill_orlovvДата: П`ятниця, 21.10.2022, 18:26 | Повідомлення # 7
Постійний відвідувач
Цитата Dreg ()
Хочу пройти курсы IT и при этом по хорошей цене. Поэтому хотелось узнать, куда обратится?

Актуально.
Почитаю вместе с вами рекомендации.

Додано (21.10.2022, 18:27)
---------------------------------------------

Цитата nadia-aidan ()
З власного досвіду рекомендую курс по продуктовій аналітиці, ключовим метрикам. На даному курсі ви зможете навчитися розуміти свого користувача та відстежувати його дії. Після курсу ви зможете працювати з метриками на різних етапах взаємодії користувача з продуктом, проводити якісні та кількісні дослідження для покращення продукту, інтерпретувати результати досліджень і перетворювати великі дані на ефективні рішення для бізнесу.

Спасибо, посмотрю.

AndreyyДата: П`ятниця, 21.10.2022, 18:28 | Повідомлення # 8
Активний учасник
Цитата Dreg ()

Написал вам в личные сообщения.

LiliДата: Вівторок, 25.10.2022, 16:07 | Повідомлення # 9
Генеральний писар
Цитата Dreg ()

За доступною ціною іт курси є у Logos IT Academy.
Онлайн - дешевші.
Стаціонарні - дорожчі.

Більш детальна інформація є на їх сайті.

AnnaDiamovaДата: Вівторок, 21.02.2023, 09:24 | Повідомлення # 10
Генеральний писар
Ось у школа kodi-professional є професійні курси з перманентного макіяжу. Документ про проходження базового курсу візаж/макіяж має значення, якщо ви плануєте працювати в салонному бізнесі. Найкраще підтвердження експертності візажиста – це його портфоліо, а також сертифікат школи візажу, в якій він навчався, але лише за умови, що вона добре відома у місті.

SkyДата: Середа, 15.03.2023, 17:11 | Повідомлення # 11
Писар
Знаю, що у Lemon School можно пройти курси графічного дизайну https://online.lemon.school/uk/graphic-design ця професія зараз користується попитом та вони заробляють не погані грощі.

Міський форум » Розваги » Флуд та флейм » Курсы
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2023 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus