• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Модератор форуму: Нежная  
Міський форум » Розваги » Флуд та флейм » Жилье. Дом или квартира?
Жилье. Дом или квартира?
CebalraiДата: Середа, 31.10.2018, 14:51 | Повідомлення # 1
Друг сім'ї
Група: Користувачі
Нагороди: 1
Авторитет: 0
Статус: Offline
Где бы вам хотелось жить? И почему?

MakakaДата: Середа, 31.10.2018, 14:55 | Повідомлення # 2
Фанат
Нагороди: 2
Цитата Cebalrai ()
Где бы вам хотелось жить? И почему?
Думаю что в доме. Только дом должен находится где-то в городе, видели вот этот городок https://qdro.zv.ua вот в таком месте хочу жить? Чтобы ты был близко от цивилизации, но с другой стороны рядом река, во дворе травка, детки бегают, яблоня растет. Когда тебе холодно, включил себе котел и хорошо, а не ждешь пока вашу высотку обогреют и подключат к центральному отоплению.

oazisДата: Четвер, 08.11.2018, 23:58 | Повідомлення # 3
Учасник
Нагороди: 0
Мне привычней жить в квартире

https://tsiferblat.ua/ >>> швейцарские часы

yansekДата: Понеділок, 12.11.2018, 09:40 | Повідомлення # 4
Учасник
Дом мне больше нравится, пространства больше

https://mos.com.ua/ как вам этот магазин, как по мне так ничего

alina-ivanovaДата: Понеділок, 12.11.2018, 11:53 | Повідомлення # 5
Постійний відвідувач
Дом но только без огорода, и чтоб был построен по норм проекту с энергосбережением

mi_ritaДата: Субота, 24.11.2018, 13:09 | Повідомлення # 6
Зелений
Я мрію про свій будинок. В нас є участок за містом. В планах - дім з терасою, літній душ, бесідка. В інтернеті бачили на сайті компанії Вуд-Інжинирінг гарні проекти. Просто все так, як ми собі уявляємо. А ще хочеться, щоб дім був теплий, щоб можна було їздити на дачу взимку.

Повідомлення відредагував mi_rita - Субота, 24.11.2018, 13:11

TamarkaДата: Неділя, 25.11.2018, 06:55 | Повідомлення # 7
Зелений
хочу дом, но живу в квартире

ЯринаЯнцоваДата: Понеділок, 26.11.2018, 17:33 | Повідомлення # 8
Активний учасник
Мне в доме однозначно, я в квартире в депрессию впадаю

misstervinogradovДата: Середа, 28.11.2018, 11:44 | Повідомлення # 9
Активний учасник
Подскажите, пожалуйста, вопрос стоит такой. Переезжаем из села в город, хотим уже пожить отдельно от родителей, и работу уже нашли даже. Вопрос теперь только в том, в каком районе квартиры выгоднее посмотреть? Пока хотим снимать, а дальше видно будет) Есть ли такие варианты, чтоб без риелторов искать? По объявлениям в газетах как-то не то совсем, мало информации. Кто в курсе - помогите.

WafiДата: Четвер, 29.11.2018, 01:39 | Повідомлення # 10
Фанат
А где искали? Вообще вариант смотреть объявки в сети, но из всех проверенных ресурсов мне нравится https://mesto.ua/ Покупаем через этот портал недвижимости уже вторуюквартиру, проблем с хозяевами не было, выбирали один раз проверенный вариант, а второй раз нет, довольны и той и той квартирой.

Повідомлення відредагував Wafi - Четвер, 29.11.2018, 01:40

DaniziДата: Четвер, 29.11.2018, 17:23 | Повідомлення # 11
Зелений
Квартира - легше в обслуговуванні. В багатоквартирних будинках завжди крутяться компанії з надання різних сервісних послуг. Власний будинок - більше відповідальності, ніхто сам до тебе не прийде, завжди треба бути готовими самим виконати певні роботи чи шукати сервіс. Для прикладу. Після переходу на цифрове телебачення в багатоквартирних будинках практично нічого не змінилося, там обслуговують компанії які надають послуги і кабельного телебачення, і супутникового, і інтернет-телебачення. Ми  ж у власному будинку залишилися сам-на-сам, один клієнт або не цікавий для компаній або ж треба платити в 2-5 разів більше, ніж мешканцю багатоквартирного будинку. Тому ми вимушені були купити тюнер Т2, щоб мати телебачення.  https://comfy.ua/aerial-tv/brand__trimax/  І це лише приклад.  І так у всьому: опалення, газ, водопостачання, Інтернет. В випадку якоїсь поломки чоловік повинен бути і швець, і жнець, і на дуді гравець.

DikoobrazДата: Середа, 02.01.2019, 12:47 | Повідомлення # 12
Писар
Хотелось бы перебраться в Киев. Там круто. Часто концерты проходят и прочие всякие интересные мероприятия. Город живет полной жизнью. На следующий год Kiss приезжает: в середине января буду брать билеты.
По поводу недвижки планирую брать в Клубном (ЖК "София")  http://www.sofiya-city.com.ua/zhk-sofiya-klubnyj
или в обжитом доме или стать в очередь. Пока окончательно не решил. Но если и переезжать то только в столицу.

milkazzДата: Середа, 09.01.2019, 19:57 | Повідомлення # 13
Зелений
Где- то на берегу моря хотелось бы, может даже в Одессе, сейчас подумываю об этом. Думаю может и правда стоит переехать. Правда денег не особо много, хотя можно у https://crediton.org.ua/services/bez-zaloga взять кредит без залога и купить жилье, а потом постепенно возвращать.

TamillochkaДата: Четвер, 15.10.2020, 15:11 | Повідомлення # 14
Зелений
Я однозначно мрію жити в будинку. Дім має велика площу, можна облаштувати особисту бібліотеку, більярд, басейн, терасу. На території біля будинку можна займатися садівництвом - вирощувати квіти, ягоди, фрукти, овочі, зелень. Свіже повітря.  Якщо у вас є одне або кілька авто, ви можете побудувати для них гараж, який буде знаходитися відразу біля вашого будинку. Це дуже зручно і безпечно. Поряд немає надокучливих сусідів, у яких завжди ремонт по вихідним. Я навіть знайшла дім, який мені дуже подобається vsekottedzhi.com.ua/ua/complex/kg-praud-hills Два поверхи, басейн, природа поряд. Все як я люблю biggrin

Не бійтеся життя. Повірте, що життя варте того, щоб його прожити, - і ваша віра допоможе вам втілити це твердження в реальність. (Вільям Джемс)

Повідомлення відредагував Tamillochka - Четвер, 15.10.2020, 15:12

AlexPratДата: Середа, 30.06.2021, 16:29 | Повідомлення # 15
Зелений
Цитата mi_rita ()
Я мрію про свій будинок. В нас є участок за містом. В планах - дім з терасою, літній душ, бесідка. В інтернеті бачили на сайті компанії Вуд-Інжинирінг гарні проекти. Просто все так, як ми собі уявляємо. А ще хочеться, щоб дім був теплий, щоб можна було їздити на дачу взимку.
я також мрію про будинок. І вірю в те що моя мрія найближчим часом здійсниться, тому збережу собі контакти компанії "Вуд-Інжинірінг". Оскільки професіоналів в сфері будівництва в наш час знайти дуже важко.

Міський форум » Розваги » Флуд та флейм » Жилье. Дом или квартира?
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2023 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus