• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: Нежная  
Міський форум » Розваги » Флуд та флейм » Жилье. Дом или квартира?
Жилье. Дом или квартира?
DielmiraДата: Четвер, 01.07.2021, 20:01 | Повідомлення # 16
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Я не давно переехал в свой дом, сейчас помаленьку делаем ремонт! Вон закупил вытяжку Soler&Palau https://bt.rozetka.com.ua/vytyajn....erpalau на днях буду ставить! А потом буде самое интересное))

Повідомлення відредагував Dielmira - Четвер, 01.07.2021, 20:01

Oleg_KotovДата: Вівторок, 13.07.2021, 05:37 | Повідомлення # 17
Зелений
Цитата AlexPrat ()
я також мрію про будинок. І вірю в те що моя мрія найближчим часом здійсниться, тому збережу собі контакти компанії "Вуд-Інжинірінг". Оскільки професіоналів в сфері будівництва в наш час знайти дуже важко.
Я бачу багато хто хоче жити у власному буднику. І це зрозуміло, адже таке житло має безліч плюсів, починаючи з екологічності матеріалу і закінчуючи комфортом. Компаниія "Вуд-Інжинірінг" ( https://wood-engineer.com/stroitelstvo-chastnyh-domov/ ) - одна з небагатьох, де працюють професіонали, які розуміються на своїй справі.

lizkaДата: Четвер, 02.09.2021, 23:53 | Повідомлення # 18
Писар
Вдома якось була невелика пожежа і ось після нього потрібно було мати можливість скористатися такою послугою як перезарядка вогнегасників. Як і самі вогнегасники так перезарядку брали у dozor.kiev. Дуже задоволені якістю !!

ira19840Дата: Понеділок, 24.01.2022, 11:05 | Повідомлення # 19
Генеральний писар
Мені більше подобається жити в будинку, чоловіку також. Саме зараз вибираємо і хочемо в найближчий час купити будинок в Ужгороді в якомусь спокійному районі. Дуже багато там різних варінтів, кому цікаво, можете теж ознайомитись.

еренаДата: Понеділок, 04.07.2022, 20:38 | Повідомлення # 20
Постійний відвідувач
Я планую теж подумати про своє власне житло, от поки не можу вирішити, що краще купувати, може порадите?

NikitaArtemovДата: Понеділок, 04.07.2022, 20:43 | Повідомлення # 21
Друг сім'ї
Головне обирати саме варіант, який фінансово ви зможете потягти і максимально все потім оплатити

Basel1988Дата: Понеділок, 04.07.2022, 20:51 | Повідомлення # 22
Друг сім'ї
Я дуже хочу реально вдало купити житло, вже вивчив багато пропозицій і поки що найреальніша саме та аби купити квартиру в Івано-Франківську https://blagodeveloper.com/ в новому житловому комплексі. От лише тільки тепер вагаюсь відносно того яку краще купувати квартиру з ремонтом чи без, ви що можете порадити? Можна і просто вкластись в будівництво, такий варіант теж можливий.

AnnaDiamovaДата: Неділя, 05.02.2023, 11:22 | Повідомлення # 23
Генеральний писар
На сайте https://jiji.co.ke/houses-apartments-for-sale  можноподобрать дом - идеальное и верное решение, широкий ассортимент выбора,
качество и ценовая политика радуют. Кому интеренсо можете сами посмотреть и
может подберите себе квартиру.

Міський форум » Розваги » Флуд та флейм » Жилье. Дом или квартира?
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2023 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus