youngyoung | Дата: Понеділок, 09.01.2017, 20:32 | Повідомлення # 1 |
Активний учасник
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Привіт усім. Допоможіть вибрати планшет. Підшукую щось недороге і компактне. Ось тут, наприклад, знайшла один варіант, сподобався і ціною, і характеристиками. Дуже здивувалась, коли дізналась, що це українська фірма. Чесно кажучи, не знала, що в нас випускають планшети. Так-от, у нього екран 7 дюймів, якраз зручно з собою носити, поміститься навіть в маленьку сумочку. Підтримує 2 сімки, це взагалі супер. З екраном толком не розібралась, але, наскільки я знаю, TFT матриці так собі, для читання й соцмереж достатньо, але для фільмів краще брати IPS. Але оскільки я рідко дивлюсь фільми, не бачу сенсу переплачувати. Камери у нього, я так розумію, не дуже, навряд чи можна зробити хороше фото на 0.3 чи й навіть 2 Мп. Але для цього в мене є ніконовська дзеркалка. 8 гіг вбудованої пам*яті, плюс карточку можна докупити, з цим все супер. А от Андроїд тільки 4.4.2, чи можна обновитись до новішої версії? Ну і як довго тримає батарея? Планую використовувати в якості читалки, для дзвінків і нету, десь в середньому режимі.
Повідомлення відредагував youngyoung - Понеділок, 09.01.2017, 20:36 |
|
| |
solovey | Дата: Четвер, 21.11.2019, 19:31 | Повідомлення # 2 |
Активний учасник
| Спасибо большое за информацию.
|
|
| |
Ffeo1 | Дата: П`ятниця, 22.11.2019, 09:45 | Повідомлення # 3 |
Активний учасник
| Тоже нужен планшет для графики, хочу научится хороши рисовать. Подскажите, где можно их за недорого взять ?
|
|
| |
Basel1988 | Дата: П`ятниця, 22.11.2019, 11:00 | Повідомлення # 4 |
Фанат
| Цитата Ffeo1 (  ) Тоже нужен планшет для графики, хочу научится хороши рисовать. Подскажите, где можно их за недорого взять ? На самом деле, графический планшет необходим для того, что-бы качественно рисовать. С помощью мышки нормально рисовать не научишься, все профессионалы работают именно с планшетом. Что касается моделей, то я в них не особо разбираюсь но, советую подождать Черную Пятницу в 2019 году, и попробовать найти там какой-то хороший вариант планшета со скидкой. Качественная модель графического планшета будет стоить недешево, но если поискать модели со скидками, то может получиться недорого.
|
|
| |