All0chka | Дата: Субота, 24.06.2017, 17:27 | Повідомлення # 1 |
Постійний відвідувач
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Дуже потрібна ваша допомога. Холодильник у мене невеличкий, тому планую взяти хорошу морозилку. Ось тут натрапив на непоганий варіант від Індезіт. Бренд відомий, хороший. Користуюсь їх пральною машиною уже 4-й рік, досі не ламалась. Ну і дизайн симпатичний, класичний білий корпус, так що в інтер*єр впишеться гармонійно, не буде контрасту з іншою технікою. От тільки кухня в мене невелика, чи вийде вмонтувати морозильну камеру в гарнітур? Вона оснащена технологією Ноу Фрост. Чи потрібно розморожувати таку техніку хоч зрідка? В комплекті цілих 7 ящиків, цього має вистачити і для м'яса, і для фруктів з овочами, і для напівфабрикатів. А заморожувати ягоди з її допомогою вийде? А то чула, що вони потім смак втрачають. Чекаю ваших відповідей.
|
|
| |
kamki | Дата: Неділя, 25.06.2017, 12:07 | Повідомлення # 2 |
Зелений
| это хорошая идея т.к фрукы и овощи зимой очень дорогие
|
|
| |
BATA | Дата: Неділя, 25.06.2017, 13:08 | Повідомлення # 3 |
Зелений
| мы тоже будем мрозить в этом году фрукты и овощи , для этого специально купили Холодильник Samsung RS57K4000WW/UA https://comfy.ua/refrigerator/tip_kompressora__invertornyj/ у него морозильная камера 205 литров -можно до следующего лета запастись
|
|
| |
Касима | Дата: Неділя, 25.06.2017, 20:14 | Повідомлення # 4 |
Зелений
| Я так всегда делаю, это ведь еще очень вкусно. Кинул в блендер клубнику, засыпал сахаром, и вкуснятина
|
|
| |
Nila | Дата: Середа, 12.07.2017, 09:09 | Повідомлення # 5 |
Учасник
| Я тоже замораживаю фрукты и грибы и кукурузу,горошек.
|
|
| |
solovey | Дата: Четвер, 21.11.2019, 19:33 | Повідомлення # 6 |
Активний учасник
| Спасибо большое за информацию.
|
|