• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Нежная  
Міський форум » Розваги » Флуд та флейм » Слідкувати за будівництвом
Слідкувати за будівництвом
CebalraiДата: Понеділок, 16.04.2018, 15:28 | Повідомлення # 1
Друг сім'ї
Група: Користувачі
Нагороди: 1
Авторитет: 0
Статус: Offline
Ви часом не знаєте можна якось зі супутника чи ще якось побачити як просувається будівництво і що є навкруги будинку? Цікавить жк new-york

MakakaДата: Понеділок, 16.04.2018, 15:40 | Повідомлення # 2
Фанат
Нагороди: 2
Цитата Cebalrai ()
Ви часом не знаєте можна якось зі супутника чи ще якось побачити як просувається будівництво і що є навкруги будинку? Цікавить жк new-york
Точно не знаю за рахунок чого можна таке бачити, але дійно можна, заходете сюди http://new-york.com.ua/panorama/ і всі навколишні будинки як на долоні. Навіть їхати на місцевість не потрібно.

KramovchykДата: Вівторок, 08.05.2018, 14:12 | Повідомлення # 3
Постійний відвідувач
Нагороди: 0
Зачем же такие трудности? Я сняла квартиру https://odessa.krysha.ua/dolgosr....sa.html недалеко от того места, где сейчас строят дом и слежу каждый день за этим просто прямо из окна. Результаты радуют, думаю, что к осени наш новый ЖК будет сдан в эксплуатацию.

DankaДата: Вівторок, 08.05.2018, 14:22 | Повідомлення # 4
Зелений
І що це вам дає?

sasha99Дата: Неділя, 12.05.2019, 11:33 | Повідомлення # 5
Писар
Я вирішив будувати будинок самостійно! Таким чином я повністю контролюю процес будівництва! І найголовніше, я знаю, що при будівництві використовуються тільки високоякісні будівельні матеріали! Наприклад, бетон для фундаменту замовляв тут https://budzatishok.com.ua . Так як знаю, що дана компанія використовує тільки високоякісні матеріали для приготування бетонної суміші!

Повідомлення відредагував sasha99 - Неділя, 12.05.2019, 11:34

NinooДата: Четвер, 16.05.2019, 08:59 | Повідомлення # 6
Зелений
Если строить дом самостоятельно ,  то в первую очередь  нужно изучить все детали данного процесса . Строительный портал  Remoo.ru  вмещает в себя уму советов по строительству и ремонту своими  собственными руками. К примеру буквально на днях нашел статью про то как стоит правильно утеплять потолки в доме. 

RickyyyAДата: Вівторок, 08.08.2023, 15:59 | Повідомлення # 7
Зелений
це гарна ідея, ще важливо купувати якісні будматеріали

Міський форум » Розваги » Флуд та флейм » Слідкувати за будівництвом
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2023 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus