• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-, Нежная  
Міський форум » Рідне місто Борислав » Загальні теми » Ищу семена газона
Ищу семена газона
AntonMaeerДата: Вівторок, 28.09.2021, 19:15 | Повідомлення # 1
Генеральний писар
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Хочу закупить качественные семена газона поэтому ищу компанию с нормальными ценами. Подскажите где предлагают хорошие условия?

ButtercupДата: Середа, 29.09.2021, 07:21 | Повідомлення # 2
Друг сім'ї
Посмотрите выбор семян в магазине prom и узнайте какой поставщик предлагает выгодные условия и делает быстро доставку.

DimonTkachukДата: Середа, 29.09.2021, 09:25 | Повідомлення # 3
Друг сім'ї
Выбрать и купить семена газона можно у компании rostokgroup поэтому я вам ее рекомендую. Компания находится по адресу Москва, ул. Складочная, д. 1, корп. 18, оф. 20-2 так что туда обращайтесь.

MarkoPoloДата: Середа, 20.10.2021, 10:26 | Повідомлення # 4
Активний учасник
Для обустройства приусадебной территории можно также купить саженцы декоративных растений. Я вложился в каких-то 500 грн, но при этом смог заказать на сайте https://posadka.com.ua/ несколько видов растений, в том числе кустарников и хвойных деревьев.

Верони4каДата: Вівторок, 22.11.2022, 14:46 | Повідомлення # 5
Активний учасник
Привет! А семена садовых цветов где можно купить, не подскажете?

Кошкин_ДомДата: Вівторок, 22.11.2022, 14:47 | Повідомлення # 6
Активний учасник
Привет, если вы ищете классный магазин с большим выбором семян, то я порекомендую вам заглянуть в магазин https://semenashop.com.ua/ Именно там я всегда покупаю семена. Мне нравиться что в данном магазине отличный выбор и хорошее качество семян. Поэтому рассада всегда получается превосходной. Так что посоветую вам именно этот магазин.

БетаДата: Неділя, 05.02.2023, 10:23 | Повідомлення # 7
Генеральний писар
Коли постало питання про облагороджування ділянки заміського будинку, ми довго не могли визначитися з газоном. Друзі порадили звернутися в компанію "Renesans-Style" https://www.renesans-style.lviv.ua/services/rulonnij-gazon/ - сказати, що ми задоволені це не те слово! Нас вислухали, прислали фахівця, з яким ми обговорили свої бажання. На основі цього нам запропонували декілька варіантів, але порадили універсальний. Газон простий, але хороший, не вередливий. Класно!

Міський форум » Рідне місто Борислав » Загальні теми » Ищу семена газона
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2023 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus