Janin | Дата: Субота, 04.02.2023, 23:41 | Повідомлення # 1 |
Генеральний писар
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
| Дівчата, якому верхньому одягу віддаєте перевагу взимку: парки, пуховики чи може шуба у Вас? Хочу купити щось нове, але не можу визначитися з варіантом.
|
|
| |
Dominika | Дата: Субота, 04.02.2023, 23:43 | Повідомлення # 2 |
Генеральний писар
| У мене довгий пуховик, уже другий рік його ношу. Виглядає поки що нормально. Але в планах ще купити довге пальто. вони зараз якраз знову в моду увійшли.
|
|
| |
NastaKashtalyan | Дата: Субота, 04.02.2023, 23:46 | Повідомлення # 3 |
Генеральний писар
| А парки зараз не в моді хіба? Я тут саме думаю купити, навіть на знайшла кілька варіантів. Ось тепер задумалася, чи не хочеться купувати за такі гроші - старі моделі верхнього одягу.
|
|
| |
Женевьева | Дата: Субота, 04.02.2023, 23:50 | Повідомлення # 4 |
Постійний відвідувач
| Шуби я взагалі не розумію, хто зараз носить. Адже ми живемо в сучасному світі, вони вже давно не в моді. Краще купити якісний пуховик або куртку. Тоді їм зносу не буде. Я ось нещодавно замовляла зимову жіночу куртку тут на сайті Numéro . Якість відмінна, дуже тепла і не продувається вітром. Подивіться асортимент курток у цьому магазині, у них вибір що треба. Там зараз можна купити брендовий одяг по знижці
|
|
| |
Tamara1975 | Дата: Понеділок, 20.02.2023, 17:41 | Повідомлення # 5 |
Активний учасник
| И я хочу посоветовать, обратите внимание на интернет-магазин «Laak» на сайте которого вот здесь https://laak.com.ua Вы всегда сможете приобрести хорошего качества мужскую и женскую одежу на любой сезон, обувь и аксессуары как оптом, так и в розницу, производство Китая, Украины, Польши, Турции и т.д. Выбор большой, цены невысокие, доставка есть по всей Украине, рекомендую.
|
|
| |