• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: -=Marky=-, Нежная  
Міський форум » Рідне місто Борислав » Загальні теми » Поговоримо про верхній одяг.
Поговоримо про верхній одяг.
JaninДата: Субота, 04.02.2023, 23:41 | Повідомлення # 1
Генеральний писар
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: Offline
Дівчата, якому верхньому одягу віддаєте перевагу взимку: парки, пуховики чи може шуба у Вас? Хочу купити щось нове, але не можу визначитися з варіантом.

DominikaДата: Субота, 04.02.2023, 23:43 | Повідомлення # 2
Генеральний писар
У мене довгий пуховик, уже другий рік його ношу. Виглядає поки що нормально. Але в планах ще купити довге пальто. вони зараз якраз знову в моду увійшли.

NastaKashtalyanДата: Субота, 04.02.2023, 23:46 | Повідомлення # 3
Генеральний писар
А парки зараз не в моді хіба? Я тут саме думаю купити, навіть на знайшла кілька варіантів. Ось тепер задумалася, чи не хочеться купувати за такі гроші - старі моделі верхнього одягу.

ЖеневьеваДата: Субота, 04.02.2023, 23:50 | Повідомлення # 4
Постійний відвідувач
Шуби я взагалі не розумію, хто зараз носить. Адже ми живемо в сучасному світі, вони вже давно не в моді. Краще купити якісний пуховик або куртку. Тоді їм зносу не буде. Я ось нещодавно замовляла  зимову жіночу куртку тут на сайті Numéro . Якість відмінна, дуже тепла і не продувається вітром. Подивіться асортимент курток у цьому магазині, у них вибір що треба. Там зараз можна купити брендовий одяг по знижці

Tamara1975Дата: Понеділок, 20.02.2023, 17:41 | Повідомлення # 5
Активний учасник
И я хочу посоветовать, обратите внимание на интернет-магазин «Laak» на сайте которого вот здесь  https://laak.com.ua  Вы всегда сможете приобрести хорошего качества мужскую и женскую одежу на любой сезон, обувь и аксессуары как оптом, так и в розницу, производство  Китая, Украины, Польши, Турции и т.д. Выбор большой, цены невысокие, доставка есть по всей Украине, рекомендую.

Міський форум » Рідне місто Борислав » Загальні теми » Поговоримо про верхній одяг.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення на форум.
Зареєструйтесь або увійдіть під своїм логіном і паролем!
Контакти | Реклама | Додати в Закладки | Обмін посиланнями

© 2008-2023 Борислав Сіті
E-mail:
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на borislav.org.ua, якщо в матеріалі знаходиться посилання, тоді на сайт першоджерело.
Адміністарція сайту не несе відповідальності за достовірність і зміст інформаційних повідомлень та не завжди поділяє погляди авторів публікацій.
Якщо ви помітили помилку в тексті виділіть місце з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.
Система Orphus