| Четвер, 23.02.2012, 10:31 |
| Борислав Сіті
| |
|
| Автономне опалення |
| roosewelt | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 18:28 | Повідомлення # 1 |
Зелений
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Авторитет: 0
Статус: нема...
| Шановні бориславці! Прошу поділитися рецептом отримання дозволу на автономне опалення в квартирі. Я отримав відмову. Буду вдячний за пораду.
|
| |
| | |
| Soner | Дата: Вівторок, 22.07.2008, 09:27 | Повідомлення # 2 |
Зелений
| Потрібно мабуть домовлятися з комунальниками,Ю скарги давати, взятки)) Багато людей ставлять в квартирах)) В мене легше--хочу в будинку (новобудова)
-------!!!Борислав класне місто!!!-------
|
| |
| | |
| roosewelt | Дата: Вівторок, 22.07.2008, 23:30 | Повідомлення # 3 |
Зелений
| Справа в тому, що офіційний дозвіл отримати практично неможливо. Потрібно щоб ВСІ мешканці погодилися встановити у своїх квартирах автономне опалення, тоді дають дозвіл на цілий будинок і цей будинок відключають від центрального опалення. А в кожному багатоквартирному будинку знайдуться люди, які не хочуть або не можуть собі того дозволити. Єдиний вихід-давати хабарі. Мене цікавить кому і скільки давати. Я займаюся монтажом систем опалення, але не знаю розцінок на хабарі
|
| |
| | |
| sutina | Дата: Четвер, 07.08.2008, 17:14 | Повідомлення # 4 |
Зелений
Авторитет: 1
| По перше потрІбно встановити лІчильник газу, тоб то піти в газову там все пояснять ( !!!! НЕ ЗГАДУЙ ПРО АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ !!! ) По друге тобі буде необхідно Акт від ЖЕКу що ти не користуєшся послугами тепломережі, тут можна піти на таку хитрість - взяти молоток і розбити батареї після цього викликати ЖЕК і написати заяву типу " прийшов чоловік п'яний почав нарікати на Тепломережу і побив батареї, а на ранок заявив що нічого не пам'ятає, прошу замінити батареї, а поки я буду купувати нові для заміни зніміть побиті і заглушіть ". Не забутьте взяти у них Акт про те що батареї відключені, для більшого переконання можете викликати міліцію, яка потім може підтвердити при необхідності про те що " п'яний хлоп побив батареї. але нікому шкоди не наробив крім самому собі ". Тепер маючи лічильник на газ та Акт про те що батареї відключені Ви сміло ставете собі котел або конвектора - газова вам не зможе нічого зробити крім спроб відключити самовільний прилад, але Ви не будете такі дурні щоб їх пустити-"ЛІЧИЛТНИК МАЮ, ПЛОМБИ НА ЛІЧИЛЬНИКУ ЦІЛІ, БОРГУ ПО ГАЗУ НЕ МАЮ - ІДІТЬ СОБІ З БОГОМ". А Тепломережі не забутьте відправити Акт проте, що батареї у Вас відключені і щоб не забули припинити нарахування за послуги, які Ви не отримуєте. Головне не боятися, нехай вони Вас Бояться!
|
| |
| | |
| roosewelt | Дата: Понеділок, 11.08.2008, 20:13 | Повідомлення # 5 |
Зелений
| Дякую за пораду, sutina. Лічильник я вже маю, залишилося побити батареї. Буду пробувати...
|
| |
| | |
| sutina | Дата: Субота, 16.08.2008, 19:58 | Повідомлення # 6 |
Зелений
Авторитет: 1
| Якщо не хочеш такий вандальний спосіб то в Бориславі є люди,які з допомогою відкритої лінії Каб.мін 8-044-256-78-08 добилися, після відмови дебільного міськвиконкому, дозволу на автономку
|
| |
| | |
| roosewelt | Дата: П`ятниця, 02.12.2011, 20:37 | Повідомлення # 7 |
Зелений
| ця відкрита лінія зараз працює тільки на подолання наслідків повені Додано (02.12.2011, 20:37) --------------------------------------------- Дозвіл нарешті отримав, дякую новому меру!! Залишилося все легалізувати та вирішити питання з боргом, нарахованим теплоенерго.
|
| |
| |
|
| |