| Понеділок, 21.05.2012, 13:35 |
| Борислав Сіті
| |
|
| Ющенко- ПАДЛО!! |
| -=Marky=- | Дата: Середа, 08.10.2008, 21:11 | Повідомлення # 1 |
Бабайко
Група: Адміністратори
Нагороди: 1
Авторитет: 3
Статус: нема...
| в 21 годині 8 жовтня наш дорогий президент остаточно підтвердив розпуск парламенту... В своїй промові він сказав що в цьому винна тільки одна людина...і я навіть знаю хто це! я не маю бажання більше говорити про цю особу(я більше не вважаю його людиною) бо зараз почну матюкатися... коментуйте....
|
| |
| | |
| Elky | Дата: Четвер, 09.10.2008, 14:12 | Повідомлення # 2 |
Фанат
Група: Журналісти
Нагороди: 0
Авторитет: 100
| Таке важко прокоментувати, бо... В назві топіка вже все сказано Якщо ж серйозно до цього віднестись, то страждає зараз простий народ (ті в кого з/п до 1500грн.),... бо через цю всю байду у нас нестабільність і особисто я, наприклад, не знаю коли я отримаю свою з/п.... є варіант: на нашій фірмі всі отримують з/п і тоді ми точно не знаємо скільки проіснує фірма... тому приходиться терпіти і надіятись (((
Той хто нас не вбив, той зробив нас сильнішими!!!
|
| |
| | |
| -=Marky=- | Дата: Четвер, 09.10.2008, 18:33 | Повідомлення # 3 |
Бабайко
| якщо брешу то виправте але я чув в новинах що на нові вибори піде 471 мільйон гривень....весело...
|
| |
| | |
| Фройлєн | Дата: Понеділок, 13.10.2008, 17:39 | Повідомлення # 4 |
Постійний відвідувач
Група: Користувачі
Авторитет: 1
| Ющенко після отруєння захворів на голову і до норми ще не повертався. Та його виходка з черговим розпуском - повний маразм. Така важка економічна ситуація, світова глобальна криза, величезні банки на межі банкрутства, таке взагалі твориться!!!!!!! А тому... всьо і на всіх ... пофіг, крім себе любимого. І головне чим більше він напрягається, щось мутить, щоб бути при владі, тим в глухіший кут сам себе заганяє
Реєстрація на сайті
|
| |
| | |
| -=Marky=- | Дата: Понеділок, 13.10.2008, 19:52 | Повідомлення # 5 |
Бабайко
| ...а головне що ми в кінці виходим в дупі....
|
| |
| | |
| Фройлєн | Дата: Понеділок, 13.10.2008, 20:02 | Повідомлення # 6 |
Постійний відвідувач
| Так є ! ... і ше дуже довго буде. Бо ніхто про тебе окрім тебе самого не подумає. Вони між собою війни ведуть за мільйони, а ми останні гривні втрачаєм
Реєстрація на сайті
|
| |
| | |
| -=Marky=- | Дата: Понеділок, 13.10.2008, 20:35 | Повідомлення # 7 |
Бабайко
| але нема що жалітися... ми самі винні.. хто кричав: "разом нас...." "Ющенко!" мені хіба трохи шкода Гринджолів, їм напевно зараз троха соромно)
|
| |
| | |
| Фройлєн | Дата: Понеділок, 13.10.2008, 21:37 | Повідомлення # 8 |
Постійний відвідувач
| Не думаю, що їм соромно. На Євробачення попали,світа побачили. Тепер по Франківську туснячать
Реєстрація на сайті
|
| |
| | |
| -=Marky=- | Дата: Понеділок, 13.10.2008, 22:06 | Повідомлення # 9 |
Бабайко
| ну на Євробаченні то вони нас опозорили...навіть в Сердючки круче було... ой а в мене в плеєрі телефона ше є дві пісні тих помаранчевих часів....ностальгія....мандаринки...
|
| |
| |
|
| |